Birgittas trädgårds KRAV-märkta grönsakskassar - säsongen 2022!

Utlämningen av grönsakskassarna sker i Nyköping.

Som del i vårt andelsjordbruk i Nyköping får du en grönsakskasse i veckan mellan juni och november 2022 med uppehåll i juli - totalt 20 kassar.

Varje grönsakskasse innehåller 7-10 sorters grönsaker bl. a. olika sallader, asiatiska bladgrönsaker (pak choi, tatsoi och bladsarepta), rosésallad, rädisor, majrova, morötter, grönkål, mangold, lök, purjolök, vitlök, majs, brytbönor, rödbetor och gulbetor, pumpa, rotselleri, gurka, tomat, potatis, kålrabbi, färsk vitkål och rödkål, broccoli, chili, ätbara blommor och örter.

Du får dessutom möjlighet att beställa andra lokala producenters ekologiska varor och Birgittas blommor.

Antalet andelar är begränsade så om du är intresserad skynda dig med din anmälan!

                                                                                                                        


 

Har du svårt att betala hela summan på en gång? Inga problem! Vi erbjuder möjligheten att dela upp betalningen under två tillfällen. Ange om du vill delbetala vid beställningen.

Våra grönsakslådor säljs som andelar i en jordbrukssäsong, en modell som på engelska heter Community Supported Agriculture (CSA). Ett andelsjordbruk är ett lokalt och solidariskt samarbete mellan producenter och konsumenter. När ni är del av ett andelsjordbruk är ni med och skapar ett nytt sätt att ta gemensamt ansvar för matproduktionen. Ni gör det möjligt för oss som producenter att minska transporterna, minska matsvinnet genom lättare planering och öka förståelsen för de förutsättningar som finns för matproducenter i närområdet! För mer information besök http://www.andelsjordbruksverige.se/